Win, win, win!

Maak voor de aankomende editie kans op mooie prijzen! Meedoen is simpel. Kies de prijs die je wilt hebben, laat ons weten waarom en wie weet ben jij de gelukkige!
Winnaars krijgen tevens één gratis toegangskaartje.

De trekking verloopt via een loting* en de winnaars worden op vrijdag 1 maart per email op de hoogte gebracht.
Let op: De prijzen zijn alleen te op te halen op 9 of 10 maart. Ruilen of op een ander moment de prijs innen is helaas niet mogelijk.

Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk. Deelnemen kan t/m donderdag 28 februari 2019.

 

De prijzen voor 9 & 10 maart 2019:

  1. Een Vissen sterrenbeeldbox met diverse leuke producten van Crystal Cave & Happy Lisz!
  2. Ben je gek op bijzondere geuren? Kies dan voor de prijs van Creative Incense. Je wint dan een geurmengsel van harsen, kruiden en houtsoorten inclusief een gepersonaliseerd advies!
  3. Reiki2002 & Oceandrum.nl biedt een mooie metalen 7 chakra levensboom hanger met echte edelsteen splitkraaltjes, inclusief zwart wax koordje.
  4. Een prachtig juweel van Beads & Pearls t.w.v. €20! Heb je een juweel op het oog die wat duurder is? Dan krijg je in ieder geval €20 korting.
  5. ByMeis is gespecialiseerd in natuursteen beschermengeltjes. Maak kans op niet een, maar twee beschermengeltjes!
  6. Een mandje met een selectie (tropische) zeeschelpen van Gaia Fossielen! Een leuke start voor of een aanvulling op een verzameling.
  7. Een Edelstenen Cadeauset van Sarah D Minerals!
  8. Een kristallen schedel naar keuze t.w.v. €30! Wil je toch liever iets anders van De Lichtkracht Academie? Dan mag je ook zelf iets uitkiezen t.w.v. €30.

 

Vul onderstaand formulier in om kans te maken op een van deze prijzen. Succes!