Helaas hebben wij als organisatie de beslissing moeten nemen aankomende editie van de Internationale Mineralenbeurs op 6 & 7 maart 2021 te annuleren. Naast het feit dat één hal van De Broodfabriek momenteel een teststraat van de GGD is, bieden de huidige Corona situatie en de lockdown te weinig perspectief om in maart al een fatsoenlijke beurs te kunnen organiseren.

Vooralsnog staat de eerstvolgende editie van de Internationale Mineralenbeurs gepland op 2 & 3 oktober 2021. De inschrijving voor standhouders is vanaf vandaag geopend.

Wat gebeurt er met aangekochte ticket(s)?
Geen zorgen, wij schuiven uw aangekochte ticket(s) automatisch door naar de eerstvolgende editie. U hoeft hier geen actie voor te ondernemen.

Let op: Wij zijn telefonisch beperkt bereikbaar, daar wij voornamelijk van thuis uit werken. Heeft u vragen? Stel deze gerust via mineralen@de-broodfabriek.nl

Wij danken u bij deze hartelijk voor uw begrip en wensen u en uw dierbaren voor nu veel gezondheid toe. Uiteraard hopen wij u in oktober 2021 weer te mogen ontvangen als bezoeker op de Internationale Mineralenbeurs.