Internationale Mineralenbeurs || 23 & 24 maart 2024

Opbouwtijden
Vrijdag 22 maart10:00 - 17:00 uurvia P3: achterzijde De Broodfabriek aan de Lange Kleiweg
Zaterdag 23 maart07:00 - 09:45 uurvia P3: achterzijde De Broodfabriek aan de Lange Kleiweg
Zondag 24 maart08:00 - 09:45 uurvia P3: achterzijde De Broodfabriek aan de Lange Kleiweg
Beurstijden voor publiek
Zaterdag 23 maart10:00 - 17:00 uur
Zondag 24 maart10:00 - 17:00 uur
Afbouwtijden
Zaterdag 23 maart17:00 - 18:30 uur
Zondag 24 maart17:00 - 20:00 uurvia P3: achterzijde De Broodfabriek aan de Lange Kleiweg

Laden en lossen
Laden en lossen kan op vrijdag, zaterdag en zondag via parkeerterrein P3 aan de Lange Kleiweg. Op zaterdag- en zondagochtend kan de auto niet op P3 blijven staan, na het lossen dien je de auto direct van P3 weg te halen. Je betaalt daarom bij inrijden een contante borgsom van € 20,-. Je betaalt  per voertuig borg. Hiervoor ontvang je een borgkaart van de parkeermedewerker. Je krijgt deze borg uitsluitend terug wanneer je vóór 09:45 laad- en losterrein P3 verlaat en tegen inlevering van de ontvangen borgkaart. Let op: meldt je bij het afrijden bij de borgmedewerker om direct de borg terug te krijgen. Rijd je later dan 09:45 van P3 af of ben je de borgkaart verloren dan ben je helaas je borg kwijt. Het is niet mogelijk om na 09:45 de borg nog terug te krijgen.

Houd er s.v.p. rekening mee dat de parkeermedewerker geen geld wisselt. Om oponthoud bij het laad- en losterrein te voorkomen verzoeken wij je de contante gepaste borgsom van € 20,- gereed te hebben. Daarnaast verzoeken wij je om op en af te rijden via de daarvoor bestemde in- en uitritten.

Parkeren en parkeergarage P1
In de omgeving rondom De Broodfabriek is er gratis parkeergelegenheid. Tevens mag je gratis parkeren in de parkeergarage tegenover De Broodfabriek P1. De ingang van deze garage vind je op de van Gijnstraat, naast het benzinestation.

Deelnemersingang
De deelnemersingang voor standhouders van de Internationale Mineralenbeurs is te vinden op laad- en losterrein P3. Deze is beide dagen geopend tot 09:45.
Het rolluik sluit om 09:45 uur. Kom je later dan 09:45 uur aan dan is het niet mogelijk om via P3 de beurshal te betreden. Daarnaast kan je vanaf 09:00 uur ook gebruik maken van de hoofdingang van De Broodfabriek aan de Volmerlaan.
Let op: je kan alleen met je polsbandje via de hoofdingang naar binnen. 

Deelnemerskaarten
Voor de door jou gereserveerde deelnemers krijg je polsbandjes. Dit polsbandje dien je het hele weekend zichtbaar te dragen. Alleen met dit polsbandje heb je entree tot de beurshal. Het is niet toegestaan het polsbandje los in een broekzak of telefoonhoesje bij je te hebben. Vind je het vervelend om het polsbandje om je pols te dragen, bevestig deze dan zichtbaar aan je kleding, bijvoorbeeld een riem lus. De polsbandjes ontvang je bij binnenkomst op vrijdag tijdens de opbouw of op zaterdagochtend via de deelnemersingang. Polsbandjes zijn niet te krijgen via de hoofdingang.

Gezien wij de veiligheid van onze gasten en producten hoog in het vaandel hebben staan, willen wij betere controle hebben op wie er in- en uitlopen. Meld je dus bij binnenkomst bij de deelnemersingang en ontvang direct de gereserveerde polsbandjes. Er wordt streng gecontroleerd bij de kaartcontrole. Het polsbandje dien je als standhouder het hele weekend om de pols te dragen, het is niet toegestaan deze los in de broekzak of telefoonhoes te hebben. Wij vragen je het polsbandje om te doen vóórdat je op zaterdag en/of aan komt, niet pas in je stand.
Let op: iedereen wordt gecontroleerd. Of je een vaste standhouder bent, nieuw of beroemd:  wij zijn allemaal gelijk!

Nachtbewaking
In de nacht van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag is er nachtbewaking aanwezig. Je mag je spullen laten staan, we raden je wel aan om je kraam af te dekken. Echter blijft het laten staan van je spullen op eigen risico, elke vorm van verzekering, tegen welk risico dan ook, is niet inbegrepen. Wij adviseren je z.g. transport- & t.b.v. je eigendommen af te sluiten.

Stoeluitgifte en verhuur
Stoeluitgifte (vooraf gereserveerd) : Zaterdag tussen 08:00 – 09:30 uur bij het horecapunt in de hal.
Stoeluitgifte (niet vooraf gereserveerd): Zaterdag en zondag vanaf 09:30 uur bij het horecapunt in de hal.
Inleveren: bij het horecapunt in de hal.

Indien je geen stoelen vooraf hebt gereserveerd, zijn deze tegen betaling bij het horecapunt in de hal vanaf bovenstaand tijdstip te huur. Hierbij gelden de volgende tarieven: huurprijs € 5,00. Daarnaast is er een beperkt aantal beschikbaar. OP=OP. Gelieve aansluiten in de rij voor de horeca.

WiFi
De Broodfabriek beschikt over een gratis open wifi-netwerk, echter adviseren wij je om te zorgen voor een eigen hotspot voor het doen van eventuele pin-betalingen. Dit in verband met veiligheid en bereikbaarheid tijdens drukte. Onze ervaring heeft geleerd dat dit netwerk op drukke momenten soms uit valt.

Horeca
Op vrijdag is er tijdens de opbouw gratis koffie en thee verkrijgbaar voor standhouders van de Internationale Mineralenbeurs. Op zaterdag en zondag zijn er diverse horecagelegenheden in De Broodfabriek aanwezig waarbij broodjes, snacks, zoetigheden en dranken gekocht en genuttigd kunnen worden. Verzorgen van eigen etenswaar is uiteraard ook toegestaan.

Geldautomaat
De Broodfabriek beschikt over een geldautomaat voor het opnemen van contant geld. Deze bevindt zich naast de hoofdingang. Hoor je van bezoekers dat deze buiten werking is? Dan is deze waarschijnlijk leeg, laat dit direct weten aan de beursorganisatie via het mobiele telefoonnummer zodat wij deze aan kunnen laten vullen.

Roken
Roken is NIET toegestaan in de hallen van De Broodfabriek. Roken kan buiten op het terras van het HorecaPlaza en bij de ingang van De Broodfabriek.

Wierook en kaarsen
Het is niet toegestaan om wierook of kaarsen te branden.

Consulten
Het is op de Internationale Mineralenbeurs niet toegestaan om consulten of spirituele readings te geven.

Contact
Is er iets dringends of wil je iets melden tijdens het beursweekend?
Neem dan contact op met de organisatie via het mobiele beurstelefoonnummer. Dit nummer is alleen bereikbaar tijdens het beursweekend zelf en wordt voorafgaand aan de beurs gecommuniceerd naar de standhouders via email. Vóór het beursweekend kan je contact opnemen met de beursorganisator via mineralen@de-broodfabriek.nl of bellen met ons kantoor op 070-3075900.

Het nummer van kantoor is tijdens het weekend niet bereikbaar.