Internationale Mineralenbeurs || 25 & 26 maart 2023

Opbouwtijden
Vrijdag 24 maart14:00 - 22:00 uurvia P3: achterzijde De Broodfabriek aan de Lange Kleiweg
Zaterdag 25 maart07:00 - 09:45 uurvia P3: achterzijde De Broodfabriek aan de Lange Kleiweg
Zondag 26 maart08:00 - 09:45 uurvia P3: achterzijde De Broodfabriek aan de Lange Kleiweg
Beurstijden voor publiek
Zaterdag 25 maart10:00 - 17:00 uur
Zondag 26 maart10:00 - 17:00 uur
Afbouwtijden
Zaterdag 25 maart17:00 - 18:30 uur
Zondag 26 maart17:00 - 20:00 uurvia P3: achterzijde De Broodfabriek aan de Lange Kleiweg

Laad- en los terrein en borgsom m.b.t. het op- en afbouwen
Laden en lossen op zaterdag- en zondagochtend geschiedt middels een contante borgsom van € 20,-. U betaalt per voertuig borg. Hiervoor ontvangt u een borgkaart van de parkeermedewerker. De borgsom wordt uitsluitend teruggekeerd wanneer u vóór 09:45 laad- en losterrein P3 verlaat en tegen inlevering van de ontvangen borgkaart. Is dat later of bent u de borgkaart verloren, dan bent u helaas de borg kwijt. De auto kan niet op P3 blijven staan omdat wij deze parkeerplaats delen met Monkeytown.

Houdt u er s.v.p. rekening mee dat de parkeermedewerker in verband met de Corona maatregelen geen geld wisselt. Om oponthoud bij het laad- en losterrein te voorkomen verzoeken wij u de contante gepaste borgsom van € 20,- gereed te hebben. Daarnaast verzoeken wij u om op en af te rijden via de daarvoor bestemde in- en uitritten.

Rolcontainers
Op vrijdag, zaterdag en zondag is het mogelijk om een rolcontainer te gebruiken voor het in- en uitladen van uw goederen. Deze rolcontainers zijn verkrijgbaar bij de ingang voor de bezoekers aan de rechterkant (P3).
Wij verzoeken u vriendelijk de rolcontainer na gebruik weer buiten terug te zetten. De rolcontainers mogen tijdens openingstijden van de beurs niet in de beurshal blijven staan.

Parkeren parkeerterrein P2 en parkeergarage P1
Op parkeerterrein P2 naast de hoofdingang van De Broodfabriek kunt u voor een bedrag van €5,- de auto parkeren. In de omgeving rondom De Broodfabriek is er gratis parkeergelegenheid. Tevens mag u gratis parkeren in de parkeergarage tegenover De Broodfabriek P1. De ingang van deze garage vindt u op de van Gijnstraat.

Deelnemersingang
De deelnemersingang voor standhouders van de Internationale Mineralenbeurs is te vinden op laad- en losterrein P3. Deze is beide beursdagen geopend tot 09:45. Daarnaast kan u vanaf 09:00 uur ook gebruik maken van de hoofdingang van De Broodfabriek aan de Volmerlaan. Let op: u kan alleen met uw polsbandje via de hoofdingang naar binnen. 

Deelnemerskaarten.
Deze editie ontvangt u wederom polsbandjes in plaats van deelnemerskaarten. Dit polsbandje dient u het hele weekend zichtbaar te dragen. Alleen met dit polsbandje heeft u entree tot de beurshal. De polsbandjes ontvangt u bij binnenkomst op vrijdag tijdens de opbouw of op zaterdagochtend via P3. 

Gezien wij de veiligheid van onze gasten en producten hoog in het vaandel hebben staan, willen wij betere controle hebben op wie er in- en uitlopen. Meldt u dus bij binnenkomst bij de deelnemersingang en ontvang direct de gereserveerde polsbandjes. Zorg er wel voor dat u vooraf het juiste aantal hebt gereserveerd. Het is niet mogelijk om bij binnenkomst nog extra polsbandjes te reserveren. Daarnaast wordt er streng op gecontroleerd bij de kaartcontrole. Het polsbandje dient u als standhouder het hele weekend zichtbaar te dragen, het is niet toegestaan deze los in de broekzak of telefoonhoes te hebben. Wij vragen u het polsbandje om te doen vóórdat u op zaterdag en/of aan komt, niet pas in de stand.
Let op: iedereen wordt gecontroleerd. Of u een vaste standhouder bent, nieuw of beroemd:  wij zijn allemaal gelijk!

Stoeluitgifte en verhuur
Gereserveerde stoelen staan  op zaterdag bij uw kraam bij aankomst. Mocht u toch nog stoelen bij willen huren bij binnenkomst dan kan dat op zaterdag vanaf 09:30 uur bij het horecapunt.
Let er wel op dat u dan borg betaald (€5,- per stoel + €10,- borg). De borg krijgt u terug bij het inleveren: Zondag tussen 17.00 – 18.00 uur.

Horeca
Gedurende de opbouwtijden is er uitsluitend op vrijdag gratis koffie en thee verkrijgbaar voor exposanten. Op zaterdag en zondag zijn er diverse horecagelegenheden in De Broodfabriek aanwezig waarbij broodjes, snacks, zoetigheid en dranken gekocht en genuttigd kunnen worden.

Roken
Roken is uitsluitend toegestaan buiten op het terras naast het Horeca Plaza bij de ingang van De Broodfabriek.

Contact
Is er iets dringends of wilt u iets melden tijdens het beursweekend?
Neem dan contact op met de organisatie via het mobiele beurstelefoonnummer. Dit nummer is alleen bereikbaar tijdens het beursweekend zelf en wordt voorafgaand aan de beurs gecommuniceerd naar de standhouders via email. Vóór het beursweekend kunt u contact opnemen met de beursorganisatie via mineralen@de-broodfabriek.nl of bellen met ons kantoor op 070-3075900.

Het nummer van kantoor is tijdens het weekend niet bereikbaar.